lördag 3 september 2011

Cannelloni med skinka och ruccola
















400 gr färska lasagneplattor
1 zucchini
250 gr ricotta (jag bytte mot keso)
salt och peppar
240 gr rökt skinka
1 msk olivolja
1 förp pastasås med basilika á 390 gr

1 paket ruccola
1 burk gröna oliver

Sätt ugnen på 225°.
Lägg ut lasagneplattorna på skärbrädan. Skiva med hjälp av en osthyvel långa remsor av zucchini.
Bred 1 msk ricotta på varje pastaplatta. Krydda alltsammans med ½ tsk salt och 1 krm peppar. Lägg på zucchini och skinka , rulla ihop.
Smörj en ugnsäker form med olivoja och lägg i rullarna.
Blanda tomatsåsen  med 1 dl vatten  och häll över rullarna, klicka på resterande riccotaost och sätt in i ugnen och baka av i 20 minuter.
Servera med ruccola och oliver.

Tips! 
Servera hemmagjord pesto till och blanda parmesan med keson.
Recept och bild: ICA


Inga kommentarer: